عبارت مورد جستجو:
  شنبه 8 ارديبهشت 1403
دوسالانه‌ها 
گزارش اختتامیه



با تجليل از فخري گلستان و زنده ياد عربعلي شروه

دهمين دو سالانه ملي سفال معاصر ايران به كار خود پايان داد

دهمين دوسالانه ملي سفال معاصر ايران با تجليل از فخري گلستان و زنده ياد عربعلي شروه و معرفي برگزيدگان يكشنبه 29 آبان ماه به كار خود پايان داد.

به گزارش ستاد خبري دهمين دوسالانه ملي سفال معاصر ايران، اختتاميه دهمين دوسالانه سفال با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، معاون امور هنري وزارت ارشاد، مدير كل هنرهاي تجسمي و هنرمندان يكشنبه 29 آبان ماه در موزه هنرهاي معاصر تهران برگزار شد.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در اين مراسم گفت: با توجه به اهميت هنر سفال و مضامين ايراني اسلامي كه در اين هنر قرار دارد اميدواريم شاهد پويايي بيشتر اين هنر و آثار ارزنده تري باشيم كه قابل ارائه در عرصه جهاني باشد.

سيد محمد حسيني ضمن قدرداني از مسوولان و هنرمندان در برگزاري دوسالانه سفال گفت: اميد است با خلاقيت ، ابتكار و نوآوري بيشتر درزمينه هنر سفال شاهد برنامه هاي بهتر در اين حوزه باشيم .

مدير كل هنرهاي تجسمي نيز دراين مراسم با اشاره به رشد كمي و كيفي دهمين دوسالانه ملي سفال معاصر ايران نسبت به دوره هاي قبل گفت: دهمين دوره دوسالانه سفال قابل مقايسه با دوره هاي قبل نيست و دراين دوره آثار به لحاظ كمي افزايش چشمگيري داشت و از نظر كيفي نيز آثار رشد كرده اند.

محمود شالويي ادامه داد: آثار دوسالانه سفال قابليت آن را دارند كه در خارج از كشور نيز نمايش داده شود و بعد از بازگشت هنرمند اتريشي از دوسالانه سفال به كشور خود و بيان مشخصه هاي اين دوسالانه ، در خواستي از اتريش براي برگزاري نمايشگاهي از آثار دوسالانه در اين كشور شده است . همچنين هياتي از كشور كره جنوبي نيز كه آثار دوسالانه را ديده اند ، براي برگزاري نمايشگاه آثار دوسالانه در كشور خود اعلام آمادگي كردند.

شالويي با تاكيد بر حمايت از هنرمندان سفال گفت: معاون محترم هنري براي خريد آثاري از دوسالانه سفال قول مساعد دادند و هفته آينده از سوي موسسه توسعه هنرهاي تجسمي معاصر آثاري از اين دوسالانه خريداري مي شود.

مديركل هنرهاي تجسمي در ادامه گفت: امروز دهمين دوسالانه سفال پايان مي يابد. اما پرونده سفال را بسته تلقي نكنيد و اميدواريم با توجهي كه به هنر سفا ل به عنوان هنري ايراني و ملي مي شود شاهد نمايشگاه هاي متعدد و پر رونق سفال باشيم .

شالويي همچنين با اشاره به راه اندازي خانه سفال از وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و معاون هنري وزارت ارشاد خواستار حمايت هايي براي تجهيز امكانات خانه سفال شد.

مديركل هنرهاي تجسمي در پايان از انجمن هنرمندان سفالگر ايران و هنرمندان سفال ، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي و انجمن سفال سمنان ، انجمن سفال شاهرود و موزه هنر امام علي (ع) در برگزاري دوسالانه قدرداني كرد.

بهزاد اژدري؛ دبير دهمين دوسالانه ملي سفال نيز در اين مراسم گفت: دهمین دوسالانه ملی سفال و سرامیک ایران به سرانجام خود رسید. این رویداد همچون همۀ فعالیتهای بشری شامل توفیق ها و کاستی هایی بوده است، اما آنچه در روند برپایی این رویداد فرهنگی- هنری قابل تأمل و تاکید است بکارگیری تمام توان و انرژی است که دست اندرکاران برپایی آن همچون هنرمندان، دبیران محترم بخشهای مختلف، دبیرخانه دوسالانه، میزبانان دوسالانه، مرکز هنرهای تجسمی و... بکار بستند. انصاف نیست اگر به عنوان برگزارکنندگان دهمین دوسالانه یادی از نقاط برجسته و ضعف آن نکرده باشیم.

ا‍ژدري درباره كارگاهها و همايش دوسالانه گفت: برگزاری همایش ها و ورک شاپ ها حقیقتأ از ویژگیهای بسیار سودمند دوسالانه برای اهل فن بوده است. این مهم را می توان به طور ملموس‏تری از زبان مخاطبان آن برنامه‏ها شنید. و با یک تحقیق کارشناسانه‏تر و عمیق‏تر می‏توان شاهد اثرات شگرف آن در ارتقاء کمیت و کیفیت آثار رسیده به بینالهای بعدی بود. جا دارد همین جا از مدیران و مسوولان هنری کشور تقاضا کنم بودجه برگزاری برنامه‏های جنبی بینال را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.

وي با اشاره به حضور هنرمندان خارجي در اين دورره دوسالانه افزود: دعوت از هنرمندان بنام و صاحب سبک بین‏المللی قطعاً تاثیرات مهمی در اوج گیری و تکامل و بسط و گسترش و جهانی شدن هنر سرامیک ایران خواهد داشت. نمونه کوچک اما موفق آن در این دوسالانه تنها با حضور 2 نفر از این عزیزان به خوبی قابل تامل بود. ارتباط فرهنگی بین‏المللی، همانطوری که قبلاً هم به آن اشاره شد قادر است سرعت رسیدن به نقطۀ مطلوب را شدت بخشد. نیز می‏تواند در معرفی هنرمندان ایرانی به سایر هنرمندان و هنر دوستان جهان موثر باشد. هم اکنون پیامد حضور این دو مهمان خارجی و انتقال اخبار مثبت از دهمین دوسالانه سفال به آنسوی مرزها، تقاضای زیادی برای شرکت در یازدهمین دوسالانه ملی سفال صورت گرفته است. جالب آن است که اغلب قریب به اتفاق این تقاضاها از طرف هنرمندان مطرح اروپا انجام گرفته و ایشان میل خود را برای شرکت در رویدادهای هنری سرامیک در ایران ابراز نموده‏اند. همین شواهد کافی است تا نتیجه‏گیری نماییم که دوسالانه سفال و سرامیک می‏بایست کم‏کم ابعاد بین‏المللی به خود بگیرد. همچنین هنرمندان سفالگر داخلی نیز در کنار سایر گردهمایی تجسمی در نمایشگاه‏های برون مرزی حضور پررنگ داشته باشند. سیاست رسیدگی به این مهم و انگیزه آن هر قدر که باشد امید است بتواند فرآیند جهانی شدن هنر سفال و سرامیک را سرعت بخشد.

دبير دهمين دوسالانه افزود: همانطوری که پیش‏تر نیز اشاره شد لازم است تا انجمن سفال و به طبع آن خانۀ سفال به عنوان نقطه عطف و کانون توجه مسوولان فرهنگی و نیز خود هنرمندان سفالگر قرار گیرد. انجمن سفال و خانه سفال مسوولیت ملی رسیدگی به امور تخصصی سفال و سرامیک هنری کشور را به عهده دارند و قاعدتاً می‏بایست به عنوان مهره اصلی در تصمیم‏گیری‏های کلان در عرصه سفال و سرامیک دخیل باشند. بسیار منطقی است اگر بگوییم هیچ مرجعی از خود هنرمندان سفالگر و سرامیست نسبت به خودشان برای تعیین سیاستهای فرهنگی و هنری و حرفه‏ای‏شان سزاوارتر نیست. ناگفته پیداست که این امر مهم بطور روشن و ملموس در ارادۀ مرکز هنرهای تجسمی و خصوصاً جناب آقای دکتر شالویی متجلی شده است. سیاست‏های اصلی و کلان دوسالانه دهم تقریباً با نقطه نظر شورای سیاستگذاری منتخب انجمن سفال صورت گرفت و نتایج مثبت و قابل توجه آن هم دیده شد. امید است این روند صحیح همچنان مستمر باقی بماند.

اژدري درباره اكسپوي سفال گفت: در این مجال نقد اولین اکسپوی تخصصی سفال و سرامیک به عنوان مهمترین اهرم حمایت مالی از هنرمندان سفالگر ضروری می‏نماید. برگزاری اولین اکسپوی سفال اگرچه در جای خود بسیار مهم و لازم و ضروری می‏نمود و برگزارکنندگان آن تمام تلاش خود را برای موفقیت آن بکار گرفتند اما لازم است یادآوری شود که اکسپو به مثابۀ یک عملیات اقتصادی مهم که از ساختار و قواعد و قوانین ریز و درشت علم بازاریابی و اقتصاد پیروی می کند حقیقتاً یک فرآیند کاملاً تخصصی و جدی است. برگزاری اکسپو به شکل کنونی نمی تواند مثمر ثمر واقع شود. بکارگیری تمام عوامل مهم در یک حرکت حساب شده و مطلوب یک فرآیند اقتصادی می بایست برای برنامه های آتی پیش بینی شود تا بتوان انتظار نتیجه مطلوب را از آن داشت. متاسفانه این اکسپو نتایج مثبتی علی‏رغم وجود آثار در خور و شایسته نداشت. عواملی همچون تیم تخصصی و کارشناسی قیمت گذاری مجرب، تیم تبلیغ و بازاریابی که به عنوان دو رکن اصلی برگزاری اکسپوی موفق عمل می‏کنند در این رویداد وجود نداشت. ناگفته نماند که امیدوار هستیم تا از این تجربه در راه صحیح رسیدن به هدف بهره‏مند شویم و با ساختار علمی‏تر و شناخته شده‏تر و آزموده‏تری به برگزاری اکسپوهای موفق‏تر در آینده همت گماریم. همین‏جا به عنوان دبیر دهمین دوسالانه و نیز مدیر انجمن سفال و مهمتر از همه به عنوان یک هنرمند سفالگر نارضایتی خود را از عملکرد سازمانها و نهادهای قدرتمند و نیز عملی نکردن تعهد خرید آثار هنری از مجرای قانون مصوب مجلس (1/. درصد بودجه عمرانی نهادها) در سبک‏تر کردن باری که بر دوش هنرمندان عزیز است اعلام می‏دارم.

وي درباره داوري آثار دوسالانه افزود: تا آنجاييكه به خاطر مي‏آيد موضوع داوري و قضاوت هميشه يكي از چالش ‏برانگيزترين موضوعات بوده است كه پيرامون هر پديده‏اي كه به داوري انجاميده، وجود داشته است.فارغ از موضوع داوري (در ورزش و هنر و....)بسيار طبيعي مينمايد كه برخي نسبت به نتايج داوري نقد داشته باشند،اين مهم بسيار سودمند خواهد بود چنانچه بتوانند با معيارهاي اخلاقي حرفه‏اي و منطقي هم همراه باشد.اما آنچه شايد بتواند به عنوان يك پاسخ از طرف گروه داوران ارائه شود ياداوري 4 نكته است:اول انكه داوري نتيجه راي گيري از جمع داوران به شيوه كاملآ دمكراتيك مي‏باشد.بديهي است گاهي حتي تغيير نظر يك داور بتواند نتيجه داوري را كاملاًمعكوس كند و يك راي نقش تعيين كننده‏اي را در حالتيكه موافق و مخالف جمع جبري يكساني دارند، ايفا نماید.

دوم آنكه مطمئن باشيم داوري در فضاي سالم صورت گرفته باشد كه بطور قطع و يقين در اين دوسالانه نيز چنين بوده است. سوم آنكه نتايج داوري به مثابه ارزش گذاري مطلق و يا عكس آن نيست، بلكه شايد تغيير گروه داوري و به تبع آن تغيير نگاه‏ها و سياست‏هاي داوران محترم تا حدي در تغيير نتايج آن قابل پيش‏بيني باشد.چهارم آنكه همانند هر فعلي كه خاستگاه بشري دارد مصون از خطاي احتمالي نخواهد بود.

اين چهارنكته قاعدتاً مي‏تواند به بسياري از دغدغه‏هاي موجود حول محور داوري پاسخ قانع كننده‏اي ارائه دهد.

ضمن آنكه بر خود مي‏دانم ياداوري كنم كه تفاوت بسياري بين نقد و اعتراض وجود دارد.نقد عنصر و پديده‏اي فرهنگي، لازم و وارد و سازنده و حرفه‏اي است در حالي‏ كه اعتراض از اين بار معنايي مثبت برخوردار نيست. خوشبختانه در اين دوسالانه داوران محترم در چهار گروه مختلف به تناسب تخصص‏‏شان به امر داوري پرداختند. اميد است نتايج داوري ايشان بتواند با درصد قابل قبولي در جهت احقاق حق هنرمندان عزيز گام برداشته باشد.

اژدري در ادامه گفت: از آنجاييكه سفال و سراميك داراي رويكردهاي مختلفي است و نيز به‏ دنبال آن نيازمند پيگيري سياست‏هاي بعضاً متفاوت‏تري است، جا دارد در اين مجال به عنوان آغاز يك انقلاب در شيوه برگزاري دوسالانه سفال و سراميك هنري پيشنهاد كنم دوسالانه يا سالانه‏هاي تخصصي‏تر بخش‏هاي مختلف سفال و سراميك مانند بخش تخصصي نقش برجسته و نقش بر روي سفال، هنري كاربردي و سراميك‏ديزاين بصورت مستقل برگزار و مديريت شود.اين پيشنهاد به چند دليل است:اول انكه در برخي از بخش‏ها ضعف‏ها و خطاهاي جدي علي‏رغم نيازهاي شديد كنوني مشاهده مي‏شود كه جا دارد مسوولين و دبيران مربوطه براي ارتقاء كمي و كيفي آن چاره انديشي كنند.به همین دلیل برگزاري نمايشگاه‏‏هاي تخصصي به زعم حقير يكي از اين مشوق‏ها و ترغيب كننده‏هاست.

دوم آنكه چالش‏هاي هر بخش تخصصي در بسياري موارد تنها موضوع همان بخش است و قاعدتاً و به ناچار بايد بطور خاص در همان مقوله سرمايه‏گذاري و چاره انديشي نمود.

سوم آنكه در برگزاري تنها يك دوسالانه در طی هر دوسال برخي بخش‏ها و زير مجموعهها تحت الشعاع قرار گرفته و مغفول مي‏ماند.سياست فوق مانع جدي در اين جهت ايجاد مي‏كند.

چهارم آنكه نظر به وسعت پديده سفال وسراميك با رويكرد هنري، برگزاري دوسالانه بسيار ناكافي بنظر مي‏رسد. بنابراين به طور واضح پيشنهاد مي‏كنم تعدد برگزاري نمايشگاه‏هاي تخصصي سفال و سراميك هنري در گرايش‏هاي مختلف بعنوان يك سياست دنبال شود و دوسالانه تنها بعنوان مجالي براي ارائه آخرين دستاوردهاي هنري و تكنيكي و درمقام برآيند حضور بهترين وپيشروترين آثار و هنرمندان عهده‏دار مسووليت دوسالانه خود باشد. دوسالانه‏ها قطعاً مسوول پذيرش هر اثري نيستند و مي‏بايست تنها ميزبان كيفي‏ترين آثار هنري بوده و لازم نيست معيارهاي كمي را در ارزيابي آنها دخيل كرد.

بار ديگر توجه مسوولان و هنرمندان عزيز را به اهميت رسيدگي و تجهيز خانه سفال و انجمن هنرمندان سفال‏گر، معطوف مي‏نمايم زيرا ايمان دارم اين مهم خواهد توانست جهش‏هاي بزرگي را در راه رسيدن به نقطه مطلوب سبب شود.

دبير دهمين دسالانه ملي سفال معاصر ايران در پايان گفت: همين جا از مسوولين و دبيرخانه محترم به خاطر مستند سازي برنامه‏هاي جنبي و رويدادهاي مختلف و نيز چاپ به موقع كتاب و E-book اين دوسالانه تشكر‏نمايم و از ايشان خواستارم تا روند مستندسازي دوسالانه‏هاي گذشته را هم كه به دلايلي زمين گذاشته شده بود پيگيري نموده و این اسناد را كه بخش قابل توجه و مهم و مورد استفاده در تاريخ هنر معاصر ايران است،به چاپ و نشر برسانند. در آخر از همه هنرمندان عزيز كه بحق صاحبان و ميزبانان اصلي اين جريان ملي هنري هستند قدرداني و تشكر مي‏نمايم و حضور قوي ايشان كه موجبات اقرار همه گروه‏هاي هنري در باب جهش قابل توجه هنر سفال و سراميك شده را پاس بدارم.

محمد مهدی قان بیگی؛ هنرمند پیشکسوت سفال نیز در این مراسم گفت: متاسفانه در کشور منتقد هنری نداریم که سمت و سوی درستی به هنرمندان جوان بدهند و فقط تعدادی منتقد خاموش داریم.

قان بیگی ادامه داد: امروز بی ینال ها و جشنواره ها برای هنرمندان برای کسب جایزه اهمیت یافته اند در حالی که هنرمندان می بایست به دوسالانه ها و جشنواره ها به فرصتی برای ارزیابی و محک نقاط قوت و ضعف نگاه کنند.

در ادامه اين مراسم از فخري گلستان ؛ هنرمند خود آموخته و پيشكسوت سفال و زنده ياد عربعلي شروه تجليل شد و ليلي گلستان دختر فخري گلستان جايزه و لوح سپاس و تنديس جشنواره را دريافت كرد و جايزه زنده ياد شروه به خانواده اين هنرمند اهدا شد.

در ادامه مراسم برگزيدگان دهمين دوسالانه ملي سفال معاصر ايران معرفي شدند و جوايز آنان اهدا شد.

بيانيه هيأت هاي داوران در بخش هاي مختلف

دهمین دوسالانه ملی سفال معاصر ایران

بخش حجم و چيدمان

هيأت داوران مرکب از

محمد مهدی قان بیگی، مرتضی نعمت اللهی، مریم سالور، ملک دادیار گروسیان و رضا تائبی

در اين بخش متفقاً بر اين باورند كه مجموعاً آثار از كيفيت خوبي نسبت به دوسالانه قبل به بويژه در زمينه تكنيك هاي مختلف لعاب و نيز ايده پردازي برخوردار است. اما هيأت داوران هنرمندان عزيز را نسبت به اهميت طراحي و پرهيز از تكرار و برداشت مستقيم از آثار ساير هنرمندان تذكر مي دهد. آثار حجمي چنانچه فارغ از ويژگي هاي سراميكي باشند آثار ناموفقي محسوب مي شوند. هنر ترتب حوادث است خاصه آنكه اين مهم در هنر سراميك بسيار پر رنگ تر خودنمايي مي كند.

هيأت داوران به دليل نزديكي كيفيت آثار برگزيده در اين بخش 7 اثر را بدون تقدم و تأخر به عنوان اثر برگزيده و 9 اثر را شايسته تقدير دانست.

شایستگان لوح تقدير: ( این هنرمندان برای دریافت لوح تقدیر خود به دبیرخانه مراجعه نمایند)

خانم ها: سمانه حسني فرد، اكرم نجفي پور، عطيه نوري، آذر شيخ بهاالدين زاده، راضيه (مژگان) باوكي، تينا ابراهيمي

آقایان: فتح الله زيارتي، كوروش آريش، مسعود فرياد شيران،

برگزیدگان

 


دیپلم افتخار و تندیس دوسالانه به همراه مبلغ 000/000/15 ريال جایزه نقدی به///// سرکار خانم مریم کوهستانی



دیپلم افتخار و تندیس دوسالانه به همراه مبلغ 000/000/15 ريال جایزه نقدی به///// جناب آقای مجيد ضيائي




دیپلم افتخار و تندیس دوسالانه به همراه مبلغ 000/000/15 ريال جایزه نقدی به///// سرکار خانم معصومه رضازاده چيني بلاغ

  
                             

دیپلم افتخار و تندیس دوسالانه به همراه مبلغ 000/000/15 ريال جایزه نقدی به///// جناب آقای علي زماني


دیپلم افتخار و تندیس دوسالانه به همراه مبلغ 000/000/15 ريال جایزه نقدی به///// سرکار خانم زهره حسين آبادي



دیپلم افتخار و تندیس دوسالانه به همراه مبلغ 000/000/15 ريال جایزه نقدی به///// جناب آقای هادي محبعلي


 

دیپلم افتخار وتندیس دوسالانه به همراهمبلغ 000/000/15 ريال جایزه نقدی به///// سرکار خانم زهرا نوبهار

بخش های نقش برجسته و نقش بر روي سطوح

هيأت داوران مرکب از

منیژه آرمین، مهدی مکی نژاد، یعقوب امدادیان، فرزاد فرجی و آزاده شولی

در اين بخش بر اين باورند كه آثار داراي فقر نسبي در ايده پردازي بوده و از تنوع تكنيكي و طراحي برخوردار نيست. همچنین كميت آثار به نسبت پيشينه غني ايران و نيازهاي معاصر در حوزه معماري بسيار اندك مي باشد. هيأت داوران این بخش بعد از بحث و تبادل نظر در مورد آثار راه يافته دوسالانه در بخش نقش برجسته به دليل كم بودن تعداد آثار يك اثر را به عنوان اثر برگزيده و 2 اثر را شايسته تقدير دانسته و در بخش نقش بر روي سطوح 3 اثر را به دليل نزديك بودن آراء بدون تقدم و تأخر به عنوان برگزيده و 1 اثر را شايسته تقدير به شرح ذيل اعلام مي دارد.

بخش نقش بر روي سطوح

شایسته لوح تقدير جناب آقای محمد نوريان

برگزیدگان


دیپلم افتخار و تندیس دوسالانه به همراه مبلغ 000/000/15 ريال جایزه نقدی به///// سرکار خانم نگار عليشاه



دیپلم افتخار و تندیس دوسالانه به همراه مبلغ 000/000/15 ريال جایزه نقدی به///// جناب آقای محسن توحيدي


 

دیپلم افتخار و تندیس دوسالانه به همراه مبلغ 000/000/15 ريال جایزه نقدی به///// سرکار خانم نفيسه خلج

بخش نقش برجسته

شایستگان لوح تقدير: سرکار خانم مهيا مقيمي نژاد و جناب آقای سعيد اكبري

برگزيده:



دیپلم افتخار و تندیس دوسالانه به همراه مبلغ 000/000/15 ريال جایزه نقدی به///// سرکار خانم رجحانه حسيني

بخش های هنري كاربردي/ آثار برتر در حوزه ميراث فرهنگي و صنايع دستي/ سراميك ديزاين

هيأت داوران مرکب از

فریده تطهیری مقدم، منصوره پورسنگری، اوژن سیروسی، مهران هوشیار و آزاده شولی

بر اين باورندكه علي رغم جهش قابل توجه و مثبت در بخش طراحي و ايده پردازي و تكنيك، آثار رسيده در بخش هاي ميراث فرهنگي و صنايع دستي و سراميك ديزاين از كميت قابل توجهي برخوردار نبوده است اين در حالي است كه در بخش توليد محصولات فرهنگي و هنري سراميك نياز بسيار شديدي احساس مي شود. از آنجائيكه تعداد آثار موجود در بخش هاي سراميك ديزاين و حوزه ميراث فرهنگي و صنايع دستي به حد نصاب نرسيده بود 3 جايزه مربوط به اين بخش ها را در بخش هنري كاربردي ادغام نموده و جمعاً 6 جايزه 2 جايزه اول/ 2 جايزه دوم / 2 جايزه سوم بعنوان برگزیده معرفی و 6 نفر نيز شايسته تقدير شناخته شدند.

شایستگان لوح تقدير:

خانم ها: عاليه نجفي، دلارام پيروز، فرشته غنوي چاكاني، مليحه هوريار، نگار كفيلي و آقای مهدي نيكدل

جايزه مشترك سوم


دیپلم افتخار به همراه مبلغ 000/000/10 ريال جایزه نقدی به///// سرکار خانم شيوا فاطمي بوشهري



دیپلم افتخار به همراه مبلغ 000/000/10 ريال جایزه نقدی به///// جناب آقای علي عليشاه

جايزه مشترك دوم



دیپلم افتخار به همراه مبلغ 000/000/15 ريال جایزه نقدی به///// سرکار خانم نفيسه خلج


دیپلم افتخار به همراه مبلغ 000/000/15 ريال جایزه نقدی به///// جناب آقای ميرصدرالدين صدر


جايزه مشترك اول


دیپلم افتخار و تندیس دوسالانه به همراه مبلغ 000/000/20 ريال جایزه نقدی به///// سرکار خانم فرحناز آذر آبادي حق


دیپلم افتخار و تندیس دوسالانه به همراه مبلغ 000/000/20 ريال جایزه نقدی به///// جناب آقای ياسر رجبعلي

بخش تكنيك هاي ويژه

هيأت داوران مرکب از

حسین سرپولکی، محمدرضا افشارطوس و امید قجریان

ضمن اشاره به جهش و حركت قابل توجه هنرمندان محترم در بخش تكنيك هاي ويژه و مختلف سراميك نسبت به دوره هاي گذشته، هنرمندان عزيز را به تجربه و برخورد علمي تر و تكنيكي تر در كاربرد فنون و مواد اوليه مختلف ترغيب نموده و عدم استفاده از بدنه هاي متنوع تر را به عنوان يك ضعف تلقي مي نمايد و يادآوري مي كند كه تكنيك تنها به عنوان يك ابزار مي تواند راهگشاي تجسم ايده هاي هنرمندانه باشد. هیأت داوران نتایج خود را در دو زیر مجموعه بدنه و لعاب بدین شرح اعلام می نماید:

تكينيك ويژه در بخش بدنه

شايسته لوح تقدير: جناب آقای مجيد ضيائي(بدنه هاي شاموتي)

جايزه تكينيك ويژه در بخش بدنه


دیپلم افتخار به همراه مبلغ 000/000/10 ريال جایزه نقدی به///// جناب آقای شعبانعلي قرباني (بدنه هاي سلولزي)

تكنيك ويژه در بخش لعاب

شايسته لوح تقدير: سرکار خانم ربابه اللهياري (تکنیک ساگار)

جايزه تكنيك ويژه در بخش لعاب


دیپلم افتخار به همراه مبلغ 000/000/10 ريال جایزه نقدی به///// جناب آقای رسول جليلي (لعاب ماكرو كريستالي)

همچنین انجمن هنرمندان سفالگر به اتفاق داوران محترم دهمین دوسالانه ملی سفال معاصر ایران از سرکار خانم رضوان مسئله دان به دليل تداوم فعاليت در هنر سفالگري تقدير بعمل مي آورد.


                                                                                                     ستاد خبري 

                                                              دهمين دوسالانه ملي سفال معاصر ايران